Selçukbey İlkokulu

Vizyon: EĞİTİM ÇAĞINDAKİ BÜTÜN BİREYLERİ; milli değerleri benimsemiş, toplumuyla barışık, evrensel değerlerin bilincinde, bilimsel düşünebilen, bilgiyi üreten ve bilgiyi paylaşan, bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, motivasyonu yüksek, girişimci, kendine güveni olan ve kendini gerçekleştirmeye inanan, öğrenmeyi öğrenmiş, ve yeni bilgileri öğrenmeye istekli, takım çalışması anlayışına açık, hoşgörü sahibi, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, risk alabilen, sürekli gelişmeyi yaşam biçimi haline getirmiş, kendine, ailesine, milletine, tarihine ve insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, potansiyelini keşfeden ve bu potansiyelini tam kullanabilen, kişilikli, sabırlı, adil, yetenekli, kendisi ve çevresiyle barışık insanlar olarak yetiştirmektir.

Misyon: BİZ, ATATÜRK´ÜN GÖSTERDİĞİ YOLDA; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, eğitimli Türkiye´nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, milli, manevi değerlerine bağlı, yeniliğe açık teknolojiyi kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, tutarlı, kararlı, toplumla barışık olarak yrtiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati 09:00 Ders Bitiş Saati 14:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Göçbeyli koop-bergama servis.Bergama servis
Sportif Etkinlikler: lig bergama.Halkoyunları çalışması
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sanat ve Atölye çalışmaları.

Belgegeçer -

WEB - https://bergamaselcukbeyio.meb.k12.tr

Adres - Selçuk Mah. 1. Tekkeboğazı Sk. No.20 Bergama/İZMİR

Öğretim Şekli :Normal (anasınıfları ikili)